Monday, March 12, 2012

CONTEST ALERT!!! Crumpler Philippines launches its Dry Red Line

Summer is definitely here and one thing that I love about this time of the year is that it's the perfect season to hit the beach! While I'd love to get a tan (or at least I continue to dream to get one); this year, I'm heading somewhere cold to chill like a polar bear and to have a perfect excuse to wear my fluffy, puffy coat!

Don't you just love traveling? I simply get the thrill out of getting a new stamp on my passport and really, I hope that I'd be able to fill it all up someday. I just love looking at the different stamps and visas that I get from every country.

With numerous traveling comes endless packing. This is one skill that I admittedly have yet to perfect. I use to be a travel hoarder wherein I tend to bring my entire house with me when I travel. As a result, I always have to deal with overweight luggages or a frustrated Paul, trying his best to make everything fit. That was until I went to the US for a two weeks vacation and there's really no other way to go but to pack smart and to just bring the essentials. I've learned the secret of rolling your clothes to lessen the empty spaces and how to pack in liquids without making a mess. I have a long way to go but I'm getting there.

crumpler 1

Crumpler Philippines recently launched a new line called Dry Red. A visit to their store and I was given the chance to see all 11 kinds. From a toiletry bag to backpacks, from handy overnight laptop bags to a huge check-in spinner bag, they have it all and they got it in my favorite color...RED!

Let me share with you some of my favorites:

Dry Red 4 : The Check-In Luggage

dry red 4

Since Paul and I travel together a lot now, we usually share a huge luggage for our clothes and travel necessities and have a smaller hand-carry for our gadgets and urgent needs (eg: hat, shades, shawl, etc). Just recently, our poor luggage was destroyed perhaps due to mishandling by the plane staff. The combination lock was cracked into half and the only way to safely lock our bag is with the use of a padlock. So much for modern luggage safety measures. What I love about the Crumpler Check-In Luggage is that it has a huge capacity of 58L but only weights 3.7kg.

No fancy lock mechanism making it safe from possible cracks and damages as it gets tossed around during transfers.

Dry Red 9 : The Rolling Tote

dry red 9

Call it love at first sight but I find this handy rolling bag a cutie. This is perfect for overnight business trips where I can snugly fit my laptop and pack in some clothes too.


dry red 9 b

I love how you can just pull this bag around giving me no need to carry it on my shoulders. Bye bye back and shoulder aches with this adorable bag.

dry red 9 a

I love the bright red color giving it a fun personality amidst all the black business-like bags out there.

Dry Red 10 : The Carry On Spinner

dry red 10

This is the bag that Paul and I will be bringing with us on our upcoming trip! This slim and light hand-carry bag will contain our on-board essentials since we will be flying for 4 whole hours. I'm definitely bringing a bag of candies to fight my air sickness, my ear phones, Paul will have his neck pillow and since it's expected to be chilly by then, I'll have two light blankets for each one of us too.

dry red 10 c

I love how it has so many compartments! In the front pocket, I'm putting a copy of my favorite magazine there. We can also put in a pair of flipflops too!

dry red 10 b

Paul fell in love with its simple yet sleek design. Once again, no complicated yet doom-to-fail modern lock system. All we need it a padlock and we're good to go! We can also lock the outside pockets too!

dry red 10 a

Inside, we can pack a few clothes which we always do just in case of emergency. This can also be used for weekend trips locally.

Crumpler surely thought of all the traveling needs of its consumers. There's just a lot of space for all your things and each bag still stays light no matter what. I love the Dry Red Line as it's a perfect marriage of beauty and functionality. Traveling, after all, should always be fun!

CONTEST TIME! Guess the Crumpler Dry Red Bag!

Since I'm sure a lot of you will be heading out on a trip this summer. I'd like to give a lucky reader the chance to receive his/her very own Crumpler Dry Red Bag!! I've hand-picked this particular bag simply because I think it's the most versatile of them all.

It's perfect whether you want it as a backpack, a sling bag or a suitcase! It can fit a 17" laptop and your overnight clothes and toiletries too!

This is perfect for the traveler who's always on the go.

Now, here's the question:

crumpler 1


Guess the Crumpler Dry Red Bag # and where are you heading to this summer?


Contest mechanics:

1) Like the Official Frannywanny.com Facebook Page.

2) Share this entry via Facebook:
- Click on the Share button on top of this post. A blank box will pop out and and type this: "@Frannywanny I want to win a Crumpler Dry Red bag!!! @(tag 3 friends)" After you're typed in your entry, click Send.

example: @Frannywanny I want to win a Crumpler Dry Red bag!!! @Friend1 @Friend2 @Friend 3

Note: Please make sure that your profile is set to public (everyone) or this won't appear on my Facebook page.

3) Leave a message at my comment box with the URL link of your message complete with your name and email address. Then leave your answer to the question: Guess the Crumpler Dry Red Bag # and where are you heading to this summer?  Failure to do so automatically disqualifies the entry.

Clue: Here's the complete Crumpler Dry Red Line

4) This contest is open to all readers in the Philippines. The prize will be delivered to you via courier.

5) One entry per person only!

6) This contest will run from March 12, 2012 - March 24, 2012. I will be notifying the winner via email and will also announce it here in my blog.

7) Winners will be chosen via Electronic Raffle. I will be raffling off the bag to those who got the correct answer.

Good luck!!!

116 comments:

  1. URL link:https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/permalink.php?story_fbid=347250451981050&id=100000785987183 name:michelle solee
    email address: ellehcimcarlos@yahoo.com
    Guess the Crumpler Dry Red Bag # and where are you heading to this summer? #6 and we're going to have a viaje del sol trip.

    ReplyDelete
  2. Glenn Ong
    glenn(at)glennong(dot)com

    Crumpler Dry Red No. 6
    I'm heading to Davao this summer to try out their zipline!!!

    https://www.facebook.com/glennong/posts/340132679371376

    ReplyDelete
  3. Dry Red No.6
    this summer We will be heading to ILOCOS to visit my grandparents as well to have a vacation at pagudpod

    https://www.facebook.com/merryjane.c.ocol/posts/410209675661785

    Merry Jane Ocol
    merryjaneocol(at)yahoo(dot)com

    ReplyDelete
  4. FB LINK: https://www.facebook.com/dimplesgon/posts/402992173047630

    Rachelle Therese F. Gonzales
    dimplesgon[at]yahoo[dot]com

    Answer: Crumpler Dry Red No 6
    I'm headed to Cebu, Subic & Isabela this summer

    ReplyDelete
  5. Mari Tee

    email: purplegongju(at)gmail(dot)com

    LINK: https://www.facebook.com/teemari07/posts/175915015858918

    ANS: Crumpler Dry Red No 6
    Headed to BKK this summer

    ReplyDelete
  6. https://www.facebook.com/jackielana/posts/252029441553084

    jackie lana tan
    Jackie_643@yahoo(dot)com

    dry red no 6
    this summer im going to Pangasinan

    ReplyDelete
  7. FB Link: https://www.facebook.com/iamJoyCab/posts/349370498434999

    Joy S. Cabaltera
    joyscabaltera[at]gmail[dot]com

    Crumpler Dry Red # 6
    We're going to Sumilon Island the day after our wedding for our honeymoon!

    ReplyDelete
  8. https://www.facebook.com/profile.php?id=1150286845

    Grace Concepcion
    gieconcepcion(at)yahoo(dot)com

    Answer : No 6 Crumpler Dry Red
    Will use it in Boracay Escape *_*

    ReplyDelete
  9. cadz guanseng
    cadz@hellokitty.com

    fb post link: https://www.facebook.com/hellokitty.cadz/posts/249312771824614

    answer:
    crumpler dry red no.6,
    me & my hubby will be heading to boracay this summer..:)

    ReplyDelete
  10. Crumpler Dry Red No.6
    Name : Margaret S. Chan
    email : compromise88@yahoo.com
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=365706360130804&id=100000743306453

    ReplyDelete
  11. Name: Marian Peralta
    Email: marianiperalta(at)yahoo(dot)com
    FB: https://www.facebook.com/#!/IanaIPeralta/posts/3431168815791

    Answer:
    crumpler dry red No. 6
    I'll be going to Boracay this summer :)

    ReplyDelete
  12. Answer:
    Crumpler Dry Red No. 6

    Fb post link: https://www.facebook.com/karina.co1/posts/401508886529271

    Name: Karina Isabel Co
    Email: yna_vanilla@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. FB link: https://www.facebook.com/jessa.acosta/posts/364635570237183

    Name: Jessa Acosta
    Email Address: acosta.vanessa.c@gmail.com

    Answer:
    Crumpler Dry Red No. 6
    I'll be heading to Guimaras this summer! :)

    ReplyDelete
  14. http://www.facebook.com/daddymadox/posts/10150663600276052

    Mark Spencer Tan
    mark_n_spencer[at]yahoo[dot]com

    Crumpler Dry Red # 6

    We're going to Pico De Loro and our backyard form some staycation :P

    ReplyDelete
  15. http://www.facebook.com/sheinedeanna/posts/337973706254464


    sheine deanna ramos
    sheinedeanna@gmail.com


    Answer:
    Crumpler Dry Red # 6

    this summer i'll be going to Cagayan, Baler, Zambales, Ilocos, and Boracay :)

    ReplyDelete
  16. Name: leo rances garcia
    Email:leyo_garcia@yahoo.com
    FB POST: https://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=262242900526754&id=1655143708

    Answer:
    crumpler dry red No. 6
    I'll be going to ANAWANGIN ZAMBALES this summer :)

    ReplyDelete
  17. Jaziel Oliveros

    jaziel.oliveros@yahoo.com

    https://www.facebook.com/jazieloliveros/posts/106294796168712

    Answer: Crumpler Dry Red No 6

    Summer Vacation at Palawan and Batangas! Woohooo!

    ReplyDelete
  18. https://www.facebook.com/pamresurreccion/posts/377701995587551

    Pam Resurreccion
    pam.resurreccion[at]gmail[dot]com

    Crumpler Dry Red # 6
    US in April, so excited!!!

    ReplyDelete
  19. Kristine Joy de Vera
    krisjen_7@yahoo.com
    http://www.facebook.com/kristinejoydevera/posts/312464882141663
    Crumpler Dry Red # 6
    Island Cove this comin' April and Baguio on May

    ReplyDelete
  20. Mark Steven Que
    mque12@yahoo.com
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1987279737390&id=1705204280

    Crumpler Dry Red #6

    Boracay this summer: D

    ReplyDelete
  21. http://www.facebook.com/Cleng.G/posts/272074956201309
    Charisse Garcia
    cleng_trese@yahoo.com
    Crumpler Dry Red #6
    off to Boracay this summer :))

    ReplyDelete
  22. Crumpler Dry Red No. 6
    This summer, I'll be heading Baguio.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=310091439053102&id=1396561222

    Name: Carol Ong
    email: rolter2002@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Jeniffer Gangan
    jeny_gangan[at]yahoo[dot]com
    https://www.facebook.com/jeniffergangan/posts/287795211293345

    Answer: Dry Red No. 6 (very versatile, soooo want this)

    ReplyDelete
  24. https://www.facebook.com/FrannywannyBlog#!/FrannywannyBlog/posts/370746542957857
    Charisse Vanessa de Leon
    charissevanessa@yahoo.com
    It's the Crumpler Dry Red #6
    We plan to use this on our trip to Beijing and Pico de Loro soon! =)

    ReplyDelete
  25. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=227402154025663&id=1404687021


    Jose Lorenzo Manongsong
    jemanongsong@yahoo.com
    No. 6

    Bohol this summer

    ReplyDelete
  26. https://www.facebook.com/iris.teodoro/posts/297689810297824

    iris chris aubrey teodoro
    icateodoro@gmail.com


    Answer:
    Crumpler Dry Red # 6

    this summer i'll be going to Cagayan and Davao!!!

    ReplyDelete
  27. https://www.facebook.com/phoebe.amelin/posts/293460854055716

    Phoebe Amelin de Yro
    pandeyro5@gmail.com


    Answer:
    Crumpler Dry Red # 6

    This summer me and my friends will be going to Davao, Cagayan, Malaysia and Singapore.

    ReplyDelete
  28. http://www.facebook.com/lesliechua413/posts/10150656604827778

    Leslie Chua
    pls423@yahoo.com

    Crumpler Dry Red #6

    This summer me and my friends will be going to boracay!

    ReplyDelete
  29. Ma. Catherine Paula Dela Cruz
    kawaiipaola_018@yahoo.com

    https://www.facebook.com/reedzkee1997/posts/384923874860707

    Answer: The Crumpler Dry Red #6

    We're going to Puerto Galera and La Union :)

    ReplyDelete
  30. https://www.facebook.com/amity.ong/posts/280123132069949

    Amity Ong
    amity225@yahoo.com

    answer: Crumpler Dry Red # 6

    I'm going to Singapore this summer for my honeymoon!! :D

    ReplyDelete
  31. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=273351736072789&id=734739213

    Abigail N. Ong
    abiboy514@yahoo.com

    Answer:
    Crumpler Dry Red # 6

    This summer, me and my cousin will be going to Hong Kong!

    ReplyDelete
  32. FB Link:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=302105173189232&id=100003146035341

    Name:Mary Jane Francisco
    Email:nik1113@yahoo.com

    Answer:Crumpler Dry Red # 6
    Going to Batangas this summer.

    ReplyDelete
  33. https://www.facebook.com/GIOmet3/posts/298543780211020

    Name: Giovani Miniano
    Email: giomet3@gmail.com

    Me and my friends , whom I tagged, are going to Galera this summer. Since my work requires me to be on-call 24/7. It is required that I bring my laptop with me everywhere I go.

    And keeping it inside Dry Red Bag #6, ensures that my laptop is safe and secure. Plus, the style is soooo posh, it'll never be out of style..

    ReplyDelete
  34. FB URL link : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=346563102048640&id=100002023120939

    Name: Rachel Canales
    Email address : canalesrachel@ymail.com

    ANSWER: CRUMPLER BAG #6
    This will be my fisrt time that me and my family will go to Caliraya . There are so many things that the family will enjoy in our trip there. Hope to win this bag. This will give a lot of help. :)

    ReplyDelete
  35. https://www.facebook.com/vvaguilar/posts/379556545397168

    Name: Vivian Aguilar
    Email: vvaguilar2003(at)yahoo(dot)com

    Answer: Crumpler Bag No. 6
    I'll be going to Malaysia this April with my 3 daughters (ages 12,5 & 2). We will visit hubby who is now based in KL. I really would love to win this because I'll bring my laptop and I have no suitable bag for it. This is just so timely and will be very helpful to me.

    ReplyDelete
  36. Answer: Crumpler Dry Red # 6
    Abigail Sy
    abigail(dot)sy(at)chartisphils(dot)com
    I will be going to Davao this summer because I've heard that it is so beautiful and I want to see it for myself, and this bad will be so convenient to take along!

    https://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=229363030494648&id=100001150123907

    ReplyDelete
  37. https://www.facebook.com/jmtubera/posts/192014490901615

    John Michael A. Tubera
    johnmichaeltubera@yahoo.com.ph

    It's Crumpler Dry Red Bag # 6 and we will go to Fontana this summer and also to Palawan! :)

    ReplyDelete
  38. https://www.facebook.com/aquende/posts/10150673332824656

    Norbert Allan Aquende
    norbert@aquende.com

    Crumpler Dry Red #6

    Coron Palawan

    ReplyDelete
  39. http://www.facebook.com/annabelts/posts/171272379659353
    Anna Beltran
    annabelts@gmail.com
    Dry Red Bag #6
    Heading to Universal Studios Singapore with my family this summer!

    ReplyDelete
  40. https://www.facebook.com/matt.pua/posts/228537730578764
    Kenneth Pua
    m11kenneth08@yahoo.com
    Crumpler Dry Red Bag #6!
    I'll be going to Bulacan!

    ReplyDelete
  41. http://www.facebook.com/profile.php?id=100003031364190&ref=tn_tnmn

    Name: Evangeline Estanil
    Email: evagelineestanil@yahoo.com

    DRY RED BAG NO. 6, we're going to Lake Sebu, General Santos this summer!

    ReplyDelete
  42. https://www.facebook.com/michelleannemaema

    Name: Michelle Anne Mae T. Ma
    E-mail: daf08_chelle@yahoo.com
    Guess the Crumpler Dry Red Bag # and where are you heading to this summer?
    Dry Red Bag No.6, be my date on our Zambales trip this summer!

    ReplyDelete
  43. http://www.facebook.com/pinkkoala/posts/131073990353578

    Joanne Victoria Factor
    jovifactor@yahoo.com
    Dry Red No. 6
    Cambodia

    ReplyDelete
  44. http://www.facebook.com/edjgarcia/posts/271760362906864

    Edna J. Garcia
    elegantedz@gmail.com
    Dry Red Bag No. 6
    I'll be going to Bataan

    ReplyDelete
  45. Camille Solis
    camillesolis@gmail.com

    Facebook Post:https://www.facebook.com/camillexi/posts/10150608792218510

    Answer: #6. I'll be going to Bohol this summer :)

    ReplyDelete
  46. Name: Min Viloria
    Email: r_mviloria(at)yahoo(dot)com

    http://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=237944236302079&id=1398836532

    Answer: Crumpler Bag No. 6

    I will be going to Baguio this summer .

    ReplyDelete
  47. https://www.facebook.com/#!/marian.timario/posts/257986517621449

    Marian Timario
    mstimario@gmail.com

    Guess the Crumpler Dry Red Bag # and where are you heading to this summer?

    - Dry Red Bag #6
    - We're going to Subic/Olongapo and Bataan

    ReplyDelete
  48. Michelle Ame
    michelle_ej08[at]yahoo[dot]com

    https://www.facebook.com/michelle.ame/posts/417715714910408

    Crumpler Dry Red Bag #6
    This summer we're going to Hong Kong Disneyland :)

    ReplyDelete
  49. Katrine Mendoza
    vipergal_05@yahoo.com

    Link: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150674165718771&id=751913770


    Crumpler Dry Red Bag #6
    This summer we're going to Puerto Galera. :)

    ReplyDelete
  50. https://www.facebook.com/putlife/posts/322122851177341

    Name: Putli Fe Serrano
    E-mail: putlife@yahoo.com

    Ans: Crumpler Dry Red Bag #6

    CEBU..BOHOL this summer :))

    ReplyDelete
  51. Answer:
    Crumpler Dry Red No. 6

    Fb post link: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10151423010130457&id=516845456

    Name: Alvin Ong
    Email: alvinong.84@gmail.com

    Kota Kinabalu & Siem Reap:D

    ReplyDelete
  52. http://www.facebook.com/delsky.danao/posts/342092262492462

    Eddel May Danao
    eddeldanao@gmail.com

    Crumpler Dry Red No. 6

    To Iligan City this summer! :D

    ReplyDelete
  53. URL link:https://www.facebook.com/marizdomingo/posts/349131518461797
    Name: Marizza Domingo
    Email address: modomingo@yahoo.com Answer: Crumpler Dry Red Bag #6 and I'm heading to Hong Kong (hopefully!) this summer.

    ReplyDelete
  54. https://www.facebook.com/#!/january.lau/posts/193411947428059

    Name: Elna Leal
    Email address: elna_escalante(at)yahoo(dot)com

    Crumpler Dry Red No. 6

    I'm heading to Boracay and Cebu this summer!

    ReplyDelete
  55. http://www.facebook.com/iLoveIdinaMenzel/posts/393747280652605

    Bettina Buan
    bettina1685@yahoo.com

    Crumpler Dry Red bag # 6
    I'm going to Cebu and Hong Kong!

    ReplyDelete
  56. http://www.facebook.com/profile.php?id=603471464

    Katrina Bulseco
    katrina_s_b@yahoo.com

    Crumpler Dry Red bag #6
    I'm going to brisbane, Australia for my birthday (it'll be on March 23). ;)

    ReplyDelete
  57. http://www.facebook.com/FrannywannyBlog?ref=ts&sk=wall#!/permalink.php?story_fbid=264486616967862&id=100000856430797

    Ricky Go
    ricky_go_911@hotmail.com

    Crumpler Dry Red Bag # 6
    I'm going to Singapore this summer with my wifey!! :D

    ReplyDelete
  58. Name: Karen Paraiso
    Email: akrparaiso@yahoo.com

    Crumpler Dry Red No. 6

    Me and the entire family will visit Siargao and Misibis Bay this summer. Absolutely cannot wait! :)

    Link:

    https://www.facebook.com/karendyosa/posts/398837223479004

    ReplyDelete
  59. https://www.facebook.com/melody.co/posts/263266807087932

    Melody Co
    meloy.co@gmail.com
    Crumpler Dry Red Bag # 6
    Headed to Incheon!

    Cheers!
    http://guiltlessgetaways.blogspot.com

    ReplyDelete
  60. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  61. Full Name: Rolly P. Nuñez
    Email Address: rolly.nunez@yahoo.com
    url: https://www.facebook.com/rolly.nunez/posts/203358276440526
    Crumpler Dry Red Bag No. 6
    Summer Vacay at Batangas! I'm excited!

    ReplyDelete
  62. Jaja Borja-Laure
    jajaborja80(at)yahoo(dot)com

    Facebook: https://www.facebook.com/#!/jajaborjalaure/posts/10151412184370176

    Crumpler Dry Red Bag # 6
    I'm heading to Subic, Zambales this summer! Yebah! =)

    ReplyDelete
  63. Richard Co
    talesfromthetummy (at) yahoo(.)com
    https://www.facebook.com/richard.co/posts/277992198942156
    Crumpler Dry Red No. 6
    Korea and Davao

    ReplyDelete
  64. https://www.facebook.com/sheilaacut/posts/188759117904820

    Sheila S. Acut
    sheila.acut@yahoo.com
    Crumpler Dry Red Bag # 6
    Headed to Palawan this summer!

    ReplyDelete
  65. https://www.facebook.com/dearcrysy/posts/363935783629157

    Crystal Marie Cañete
    dearcrysy@yahoo.com
    Crumpler Dry Red Bag # 6
    Headed to Puerto Princesa, Palawan this summer in celebration of my love's birthday too! :D

    ReplyDelete
  66. https://www.facebook.com/elinor.semira/posts/422047311145216
    Ma. Elinor Semira
    elinorsemira0124 at gmail dot com
    Crumpler Dry Red Bag # 6
    We are heading to Batangas this summer! :)

    ReplyDelete
  67. http://www.facebook.com/KimTiu/posts/293732697363869

    Kimberly Camille Tiu
    purple_kimy37@yahoo.com

    Dry Red Bag # 6
    headed to HongKong for the summer

    ReplyDelete
  68. https://www.facebook.com/genevievegabule/posts/416073651741102

    Genevieve Gabule
    gene_gabule@yahoo.com

    Crumpler Dry Red Bag # 6
    Me, hubby and kids are going to Hongkong and visit Disneyland! :)

    ReplyDelete
  69. http://www.facebook.com/GeneCorbito/posts/275366222540270

    Gennie Corbito
    gene@corbitoness.com

    Crumpler Dry Red Bag # 6

    We're going to Zambales and Batangas this summer!

    ReplyDelete
  70. http://www.facebook.com/sophia.cabantog/posts/3347271594799

    Name: Sophia Cabantog
    Email Address: sophie_dfuss@yahoo.com

    Crumpler Dry Red Bag #9

    We are going to Boracay this summer!

    ReplyDelete
  71. oliver von miravite
    a_grandeur@hotmail.com

    https://www.facebook.com/oliver.miravite/posts/317400858314935

    answer: Crumpler Dry Red Bag #6

    I'm going to Baguio this summer.

    ReplyDelete
  72. Julie Christie Tan
    jctman15@yahoo.com
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=265779156837419&id=723968357
    Answer: Dry Red #6
    This summer, we are heading for Antipolo.

    ReplyDelete
  73. arra may cabaneros
    arramay@gmail.com
    http://www.facebook.com/FrannywannyBlog/posts/395904430422226

    Crumpler Dry Red #6

    i'm heading to albay this summer as a counselor/chaperone at a youth camp

    ReplyDelete
  74. URL link: https://www.facebook.com/jotan23/posts/194726457307498

    Name: Joanne Catherine Tan
    Email: jotan23@yahoo.com

    Answer: Dry Red No. 6

    Where I'm going this summer: CAMBODIA :)

    Thanks! :)

    ReplyDelete
  75. Link: https://www.facebook.com/mdtan#!/mdtan/posts/241637149265499

    Mark Davis S. Tan
    xpact_45@yahoo.com

    Answer: Dry Red No. 6

    I'm going to Anvaya cove this summer!

    ReplyDelete
  76. Eloesita Valderama
    atiseolevalderama(at)gmail(dot)com

    Crumpler Dry Red No.6
    Hopefully and if God's Will we'll be heading to Hongkong Disneyland to celebrate the 4th year birthday of my daughter. <3

    https://www.facebook.com/eloesitavalderama/posts/331554393558959

    ReplyDelete
  77. FB Link - http://www.facebook.com/profile.php?id=100002932289081

    Marilyn Perena
    marilynperena@gmail.com

    Answer: Dry Red No. 6

    I'm heading to Puerto Galera this summer! I will be working but still..

    ReplyDelete
  78. FB Url: https://www.facebook.com/DiJhaye/posts/326259070767164

    Benedict Mordeno
    benedict.mordeno@yahoo.com

    Answer: Crumpler Dry Red No.6

    Me and my lovely wife will be heading to Puerto Princesa this summer to see the underground river .. for the first time! In Gods will.

    ReplyDelete
  79. Hi Franny, here's my Facebook entry. (Have a great summer!): https://www.facebook.com/yesshop27/posts/208722435895527

    Details:
    Don Eleazar O. Balboa, Jr.
    yesshop27@yahoo.com

    Answer: Crumpler Dry Red No. 6

    Take 2 at Boracay and newbie at Donsol, swimming with Butanding

    ReplyDelete
  80. Hi there! I am joining...

    FB status link: https://www.facebook.com/junebride/posts/114370765358509

    name: jean beltran
    email: jean.beltran31@gmail.com

    Answer: Crumpler Dry Red No.6

    This weekend, My friends and I will be heading to Bantayan Island Cebu.
    If I will win the crumpler bag, I will love to go on another summer get away with the bag of course, maybe in Palawan or Boracay!!!

    I am now excited!!!

    ReplyDelete
  81. https://www.facebook.com/magz.dc/posts/126467117478298

    Agnes Dela Cruz
    magnet972@yahoo.com

    Crumpler Dry Red Bag #6

    We will be exploring via foot the peak of Mount Samat in Bataan this Summer.

    ReplyDelete
  82. FILAMAY ASTURIAS BEBOSO
    fabeboso@yahoo.com


    https://www.facebook.com/fabeboso/posts/415241971836256

    Answers:
    - Dry Red Bag # 6
    - This summer we're going to Sipalay City , to experience island hopping- one of the must- do activity in this City.

    ReplyDelete
  83. Hi!

    My FB status URL: http://www.facebook.com/jasmin.abellanosa/posts/190573354387990

    Name: Jasmin Abellanosa
    Email: jasmania0099@gmail.com

    Answers:

    -Crumpler Dry Red No.6
    -This summer we are heading to Moalboal & Oslob Cebu!!!

    ReplyDelete
  84. name: Liza Marie Valenzuela
    email address: lady_sophia82@yahoo.com

    FB Post: http://www.facebook.com/lizamarie.valenzuela/posts/383746538317040

    Answer: Crumpler Dry Red Bag #6
    - I'll be going to Bicol, my parents home town and enjoy the beautiful beaches there!

    ReplyDelete
  85. Name: Nerissa Leia Nablo
    Email Add: shai.nablo@yahoo.com

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=414333911925442&id=100000076488003
    Answer: crumpler dry red bag #6
    -Me and my family will going to baguio.

    ReplyDelete
  86. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=346679055384220&id=100001897091025

    Perlita Fernandez
    fhitsfernandez@yahoo.com

    Answer:
    Crumpler Dry Red # 6

    Splash Island this summer

    ReplyDelete
  87. MARIANIE ARSENIO
    ama_bluesky00@yahoo.com
    fblink:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=371237109573473&id=100000858224458

    -crumpler dry red bag #6
    -we will going to cebu

    ReplyDelete
  88. Facebook URL:
    https://www.facebook.com/dcaracas/posts/194902097287766

    Name: Dan Robert R. Caracas
    Email Address: Dark_purple_ghost(at)yahoo(dot)com

    Crumpler Dry Red Bag # 6
    I'll be heading to Hundred Islands in Alaminos, Pangasinan

    ReplyDelete
  89. Facebook URL : https://www.facebook.com/ence.chua/posts/10150678214953070

    Name: Eunice Chua
    Email: ence_chua@yahoo.com

    Crumpler Dry Red Bag #6
    I will go to the fascinating island of Puerto Princesa, Palawan this summer.

    Have a wonderful summer!:)

    ReplyDelete
  90. https://www.facebook.com/jimutan/posts/101911213275033

    Jeffrey John Imutan
    jeffreyimutan@yahoo.com

    Crumpler Dry Red Bag # 6

    We're going Surfing at La Union!

    ReplyDelete
  91. http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=385671291450541&id=100000116423780
    Name: Remie Joy Lañada
    email: remy_chill@yahoo.com
    dry red no.6
    This summer we are planning to go to Palawan.. ^_^

    ReplyDelete
  92. https://www.facebook.com/juliadimaano/posts/165868613533760

    Julieanne V. Dimaano
    julia.uwee@yahoo.com

    ANS: Crumpler Dry Red No. 6
    I'm heading to Cebu & Palawan

    ReplyDelete
  93. https://www.facebook.com/ccathycat/posts/10150649190229213

    Catherine Canonero
    yakisobako2@gmail.com

    Crumpler Dry Red Bag # 6

    Planning to visit Siquijor

    ReplyDelete
  94. http://www.facebook.com/hAnnEpiErre/posts/374938905870035

    Johann Pierre V. Godoy
    hann_08_11(at)yahoo(dot)com

    Crumpler Dry Red Bag # 6

    We're planning to go in Palawan :)

    March 23, 2012 11:20 AM

    ReplyDelete
  95. http://www.facebook.com/cristina.lagora/posts/334829649898031
    Cristina Lagora
    gurl_lagora@yahoo.com

    Crumpler Dry Red Bag #6

    Planning to visit Siargao

    ReplyDelete
  96. My guess is Dry Red No. 6. I'm going to be traveling a lot this summer and this is the perfect bag! Zambales, Coron and Tacloban here I come!

    Katrine Sales
    nekochan14@gmail.com
    Link: https://www.facebook.com/saberkite/posts/166494866804207

    ReplyDelete
  97. URL: https://www.facebook.com/MrsMartinezRavesandRants/posts/253299674760157

    Michelle Martinez
    xoxomrsmartinez@gmail.com

    The Crumpler Dry Red Bag is #6
    Where are you heading to this summer? China / HK/ Taiwan

    xoxo
    MrsMartinez

    ReplyDelete
  98. Gian Loyola Pacaña]

    gianloyolapacana@ovi.com

    https://www.facebook.com/gianloyolapacana/posts/323899937670926

    My answer is "Crumpler Dry Red #6"

    Will be using it when we go to Pagudpud.

    ReplyDelete
  99. name: MARIA CHRISTINA GUMATAY
    email: istin_21@yahoo.com
    fb link post:http://www.facebook.com/istin/posts/402124813150485

    Guess the Crumpler Dry Red Bag # and where are you heading to this summer?
    Crumpler Bag #6, me and family are going to our yearly family reunion at Calamba City, Laguna this summer.

    ReplyDelete
  100. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=372073612823650&id=100002231940363

    Esther Joy Asug
    estherjoyasug@yahoo.com

    Answer:Crumpler Dry Red # 6
    boracay this summer

    ReplyDelete
  101. https://www.facebook.com/apinpino/posts/212643605504207

    Aaron Pinpino
    apinpino@yahoo.com

    Crumpler Dry Red # 6
    heading to palawan this summer

    ReplyDelete
  102. URL link: http://www.facebook.com/zabrinanne/posts/347972608587926

    Sabrina Anne Sarino
    sabrina_sarino@yahoo.com

    Crumpler dry red bag # is 6.
    I'll spend my summer at Batangas! :D

    ReplyDelete
  103. Facebook Shared URL link : https://www.facebook.com/francisfalucho/posts/205871702852442
    Name : Francis Falucho
    E-mail address : cloudz_Strife08@yahoo.com.ph


    The Crumpler dry red bag # is 6.
    If there's a chance, ill be heading at Pangasinan, Hundred Islands because its an excellent place to visit this summer.

    ReplyDelete
  104. Paul Miki Sajulla
    pmes10@yahoo.com.ph
    Link: https://www.facebook.com/paulmiki.s/posts/2526733187747

    ReplyDelete
  105. FB Permalink:

    https://www.facebook.com/gemtadefa/posts/321996037855352

    NAME: Roger E. Tadefa Jr.
    EMAIL: iheartrejrtadefa@yahoo.com

    answer:

    Crumpler Dry Red Bag #6

    Camping and Mountain climbing is my friends and I yearly routine every summer, but this time, we're heading our trip to Samal Island and visit the Igacos Bats.

    ReplyDelete
  106. name: denny antonino
    email address: ethoss@gmail.com
    link: https://www.facebook.com/denny.antonino/posts/138942536232132
    Guess the Crumpler Dry Red Bag # and where are you heading to this summer?
    #6 and going to Anilao Batangas!

    ReplyDelete
  107. Name: Sid Catindig
    Email: gidnitacs(at)gmail(dot)com
    Link: https://www.facebook.com/gidnitacs/posts/138713289591605?__adt=3

    It's a Dry Red No. 6! This summer, I'm hoping to go Zambales and La Union (or any other place I can lounge around by the beach).

    ReplyDelete
  108. Name: Mirzi Sarte
    Email: mizi_heatherfield(at)yahoo(dot)com
    FB link:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=166236086831405&id=100003368824855

    Guess the Crumpler Dry Red Bag # and where are you heading to this summer?
    It's a Dry REd No. 6 and I'm going to Boracay this summer :D

    ReplyDelete
  109. https://www.facebook.com/dia.lim/posts/260822714007638

    Dia Lim
    diatlim@yahoo.com

    Definitely Dry Red No. 6! and I'll put it to the test in Hong Kong, Macau & Korea!

    ReplyDelete
  110. http://www.facebook.com/maria.geraldine3/posts/153985124723339

    Maria Geraldine Miranda
    mariageraldine73@gmail.com

    Crumpler Dry Red No. 6
    I'm going to Camarines Sur and Masbate

    ReplyDelete
  111. https://www.facebook.com/mac.lactaoen/posts/153178491472360

    mac lactaoen
    hyper(dot)blitz(at)yahoo(dot)com

    Crumpler Dry Red # 6
    going to cebu

    ReplyDelete
  112. FB Post: http://www.facebook.com/rosemarie.samson/posts/253052731453645

    Guess the Crumpler Dry Red Bag # and where are you heading to this summer?
    Dry Red Bag # 6 and I'm heading to Anawangin this summer! :)

    -Rosemarie Samson
    sammyusamson@gmail.com

    ReplyDelete
  113. http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=295735420499606&id=100002306346840

    Luz Dimaano
    luzdimaano@gmail.com

    Crumpler Dry Red No. 6
    I'm going to Albay

    ReplyDelete
  114. Facebook post link:
    http://www.facebook.com/alexbam2006/posts/347132125339423

    Alexis Mendoza
    muchloveandrespect2004[at]yahoo[dot]com

    Crumpler Dry Red # 6
    I'm Heading to Boracay this summer! :D

    ReplyDelete
  115. This ends my Crumpler blog contest! Thank you so much for joining guys! Stay posted to know who's the lucky reader who won the Crumpler Dry Red bag! :)

    - Fran

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin